19. 9. přednáška Hanky Zemanové – Jak jíst a žít zdravěji podle rytmů přírody

Srdečně Vás zveme na přednášku Hanky Zemanové Jak jíst a žít zdravěji podle rytmů přírody, která se uskuteční ve čtvrtek 19. 9. 2024 od 17.30 hod. v obřadní síni MěÚ Hostomice.

Příroda má všechno skvěle vymyšlené. Každý měsíc v roce nám nabízí dary, kterými nás posiluje, léčí a udržuje v rovnováze. Jaké lokální superpotraviny máme během podzimu zadarmo k dispozici? Jak si připravit nejlevnější elixíry na posilu imunity? A jak sladit životní styl a podzimní vaření s rytmy přírody?

-Rytmus jako zdroj životní síly

-Proč a jak vybírat kvalitní sezónní potraviny

-Podzimní superpotraviny v naší kuchyni

-Nejlevnější elixíry na podporu zdraví

-Praktické tipy na podzimní vaření

Kdo je Hanka Zemanová?

Mgr. Hana Zemanová vystudovala pedagogickou fakultu, ale místo dětí ve škole učí lidi již téměř 25 let, jak žít a jíst zdravěji a přirozeněji podle rytmů přírody. V minulosti stála Hanka u zrodu Pro-BioLigy (lovime.bio) a  Biopekárny Zemanka.

Je to autorka bestsellerů Nová Biokuchařka, Nový BioAbecedář a Rytmus roku, který získaljedno 1. místo a jedno 2. místo v mezinárodní soutěži Gourmand World Cookbook Awards a 2. místo v Ceně čtenářů v soutěži Český Bestseller. 

Edici knih Hanky Zemanové vydává nakladatelství Smartpress (www.smartpress.cz). Knihy jsou k vypůjčení také v naší knihovně.

Podobné příspěvky